Stoploss

Min portfölj 2014. Resultat.

Min portfölj. Ca 40 % avkastning för 2014. 1200-1300 avslutade affärer.
Min portfölj. Ca 40 % avkastning för 2014.
1200-1300 avslutade affärer.

Portföljen. Det slutliga resultat kommer jag publicera vid årets slut. Mitt rekord  för i år ligger på ca 45%. Har använt mig av olika strategier. Den som funkar bäst och som jag strikt har tillämpat sedan 1 juli 2014 är TA- metoden.

Vänligen

VV

Facebooktwitterlinkedinmail

6 thoughts on “Min portfölj 2014. Resultat.

  1. Hej Mattias. Har Varit tufft att hinna med alla analyser. Längre fram så kommer jag lägga min personliga trading åt sidan och ge hemsidan mer utrymme.
   Stoploss.se kommer att bli en medlemssida och då kommer jag börja publicera analyser av OMX 30 dagligen. Kommer skicka ut mer info om detta längre fram.

   Vänligen

   VV

 1. Riktigt bra:)
  Lägger du alltid in stoploss order både på uppsidan och nedsidan.
  Hur mycket låter du aktien sjunka innan du säljer den i så fall 0.25% typ?
  Har du aktierna över natten i din tradingportfölj?

  Tack för en bra sida, jag delar med mig till vänner:)

  1. Hej Björn.
   Jag brukar i ett tidigt skede kunna avgöra om en affär blir bra eller dålig. Går jag in i en affär och utvecklingen blir negativ redan från början, så brukar jag avveckla positionen. Jag kör på känsla. Vart jag drar smärtgränsen för enskild förlust beror till stor del vilket papper jag handlar.
   Är spreaden stor så gäller det att ha rätt storlek på positionen.
   Undviker att ha kvar nått innehav över natten, då jag inte gillar överraskningar.

   Trevlig helg.

   VV

 2. Grattis!

  Jag är – precis som Björn – nyfiken på lite mer detaljer. Hur stor del av ditt kapital riskerar du i varje affär? Var sätter du dina S/L? Har du alla pengar på ett investeringssparkonto? Och (det här kan ju vara en känslig fråga) hur stort är ditt kapital och hur mycket började du med?

  Tack för att du jobbar på, jag följer och lär mig mer för varje uppdatering. =)

  1. Hej Christian.

   Man skulle kunna säga jag riskerar hälften av det som är tänkt att bli vinst. Om målet är att tjäna 1 % på en affär så riskerar jag max 0.5%.
   Jag gick över till ett ISK konto när jag kände att jag hade kontroll på min trading. Hur mycket kapital man handlar med är oväsentligt om man inte vet hur man skall handskas med det. Skall man kunna livnära sig på trading så tror jag att ens startkapital bör ligga på minst 100 000- 200 000 kr.

   Tack för ditt stöd.

   Vänligen

   VV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.