Stoploss

Opus Group, över en intressant nivå.

Har letat intressanta papper under helgen. Ett papper som fångar min uppmärksamhet och som jag kommer hålla extra koll på under denna vecka är Opus Group.Opus Group publ AB(Daily)20150517MA200Opus Group har under föregående handelsvecka lyckats producera ett avslut över MA 200. Definitionen av MA 200 hittar ni här. Låt oss zooma in.
Opus Group publ AB(Daily)20150517zoomOpus har sin rapport den 21 maj. Vill man ta det säkra före det osäkra så avvaktar man tills siffrorna offentliggörs. Pappret är dock intressant så länge som det handlas över MA 200. S/L nivån skulle jag placera i höjd med 9.30 kr.

Kommentarer och frågor välkomnas.
Lycka till.

All material som publiceras på denna sida är endast mina observationer. Det skall inte betraktas som publika köp eller sälj rekommendationer. Detta är endast mina personliga tankar kring marknadens tekniska styrkor och svagheter. Allt publiceras i utbildningssyfte.
Vänligen VV

Lär dig mer om TA och ta del av dagliga praktiska analys ex genom att registrera din e-post. Kostnadsfritt !

Facebooktwitterlinkedinmail
Tagged , ,

1 thought on “Opus Group, över en intressant nivå.

 1. Hej
  Liten fråga
  Hur tänker du kring den reaktionen som skedde idag. Initialt går aktien ner på en bra rapport, men vi ser ju ofta att det kan ta några dagar innan det sätter fart, hur länge stannar du kvar i aktien om den stänger under 9.70 tex? Förutsatt att du har en stoploss på 9.30?
  Jag har en tendens att stoppa ur för tidigt, jag var tex inne i Precise köpte för 1.32 i måndags och stoppade ut på 1.28 tror jag, och se nu idag och igår!
  När du blir utstoppad, väntar du med att gå in igen, eller går du in direkt med ny s/L eller hur tänker du kring det?
  Tack för bra sida
  MVH
  Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.