Orexo

OREXO TESTAR ETT VIKTIGT STÖD

Orexo handlades idag som lägst för 122.50 kr. I den senaste vecko analysen av Orexo  kunde vi  fastställa att så länge priset befinner sig under MA 50 & MA 200 så var det tidiga tecken på säljarnas dominanta ställning. Sedan den lokala toppen vid 148 kr har säljarna agerat väldigt taktiskt och målmedvetet.
122.50 kr är ett viktigt stöd i Orexo då detta symboliserar ett viktigt stöd på vecko charten. Det mellersta BB bandet löper nämligen just där. 

Mellersta BB viktigt stöd
Mellersta BB viktigt stöd,

Om köparna skall lyckas sätta stop för denna negativa utveckling, så är det första steget att avsluta denna handelsvecka över det mellersta BB.
Vad säljarna gjorde idag var att testa nivån för att se reaktionerna. Jag kan inte påstå att köparna visade nån större kampvilja.
I denna korta uppdatering så håller vi oss endast till veckocharten, då denna är den mest intressanta just nu. Det är där det händer.

116 kr sista försvarslinjen?
116 kr sista försvarslinjen?

Lyckas säljarna driva ned priset under det mellersta BB( ca 122.50 kr) på vecko charten, så finns det ett oerhört viktigt stöd vid 116 kr. Ni kanske minns, motstånd blir stöd när priset passerar och stöd kan bli motstånd. Som ni ser på charten nedan så har köparna valt att försvara kursen där 4 ggr sen juni 2014. Om ett stöd testas ett flertal ggr som i Orexos fall, så finns det en tendens att reaktionen blir kraftigt om/när det ger vika. Samma sak gäller motstånd. Detta beror på att alla köpare som har handlat på sig vid 116 kr kan börja sälja av om deras positioner börjar visa tecken på svaghet.
116 kr är ett viktigt stöd på månadscharten ochså. Se senaste veckoanalys av Orexo.

Ur en objektiv synvinkel så ser pappret väldigt svagt ut. Skall köparna lyckas vända på detta måste de börja agera. Etableras kursen under 116 kr är sannolikheten stor att kursen söker sig ned mot 100 kr. Markerat med pil.

Lycka till.

 

Facebooktwitterlinkedinmail

1 thought on “OREXO TESTAR ETT VIKTIGT STÖD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.