Stoploss

Portföljen är nu uppdaterad

Det har varit en intensiv handelsvecka för min del. Vid sidan om tradingen har det varit mycket jobb med hemsidan. Jag tar ledigt idag, under kvällen så kommer jag börja jobba på en del analyser som publiceras under helgen. För de som är intresserade av viktiga nyckelnivåer på OMX 30, kika på veckans senaste analys, gäller fortfarande.
Ni vet inte så mycket om mig, minsta jag kan göra är att dela med av resultat.
September månad är nu slut och jag har uppdaterat den. Mitt mål är att ha en avkastning på 5 % per månad. September månads avkastning slutade på 8.24 %.

Avkastning sedan juli 2014
Avkastning sedan juli 2014

Vänligen

VV

 

Facebooktwitterlinkedinmail
Tagged

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.