OMX 30

Stockholmsbörsen, OMX 30 hamnar på bevakningslistan

Visste att det skulle bli såhär, när ni väl börjar förstå er på TA- metoden är risken stor att er syn på värdepappershandel förändras för alltid. Jag planterar bara ett litet frö, upp till er att vattna, låta det gro och se det växa. När ni väl börjar bemästra denna metod så lovar jag att skördetiden kommer. Jag gör detta för att hjälpa er, ni måste hjälpa mig att hjälpa oss. Kom gärna med förslag på hur vi kan göra denna hemsida bättre. Maila mig eller kommentera nedan. 
Vi har redan bevakning av Orexo och FPC. Jag kommer under denna vecka även lägga till Stockholmsbörsen, OMX 30. Utöver dessa kommer jag då tillfälle ges publicera intressanta setups. Kika in med jämna mellanrum och håll er uppdaterade.
I förra veckans analys av OMX 30 hade vi 1384 som ett viktigt stöd på veckocharten. Denna nivå testades idag. Någon som förvånas? Här ser ni ett exempel på hur TA kan tillämpas. Det tog mig 2 handelsdagar, och jag fick bra betalt. Jag antar att allt sitter i vristen 🙂 Vi kommer gå in på strategier längre fram.

OMX Stockholm 30(Veckovis)bbPå den Amerikanska börsen hade vi en väldigt volatil handelsdag. Även där utspelade sig kampen om samma nivå. Det positiva med detta är att både OMX 30 och SPX 500 nu är synkade. Det negativa är att bryts dessa stöd så verkar de globala börserna gå mot en kraftigare korrigering. Vi är inte där ännu, då dessa nivåer agerade stöd så kommer vi klassa dem som det tills de bryts. Viktiga nivåer att hålla koll på.

SPX 500, viktigt stöd.

Det finns många variabler att ta hänsyn till när det kommer till index handel. I nästa analys av OMX 30 så kommer jag beröra några av dessa.
Vänligen

VV

 

Facebooktwitterlinkedinmail
Tagged ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.