Stoploss

Stoploss finns nu på Twitter och Facebook.

Sociala medier är inte riktigt min grej. På personlig plan använder jag inte dessa. Har idag skapat Twitter och Facebook konto som är kopplade till Stoploss. En del läsare som önskade sig detta, nu är det klart. Jag drog igång denna sida i utbildningssyfte. Med hjälp av praktiska ex varje vecka ska läsarna få chansen att  lära sig mer om hur teknisk analys tillämpas. Av den anledningen publicerar jag TA av FPC och Orexo vid varje veckoslut här på denna hemsida.
Vi har även fått en ny e-mail adress. Alla dessa nyheter finner ni under fliken kontakt.
Jag är väldigt tacksam för allt stöd från er. Fritt fram att adda mig och sprid gärna analyserna.
Veckoanalyserna kommer att publiceras under helgen.

Trevlig helg.

VV

Lär dig mer om TA och ta del av dagliga praktiska analys ex genom att registrera din e-post. Kostnadsfritt !

Facebooktwitterlinkedinmail
Tagged , , ,

2 thoughts on “Stoploss finns nu på Twitter och Facebook.

  1. Hej ghgh.

   Jag håller på och jobbar på den. Ledsen att jag inte håller deadline.
   Jag är klar med den till 3 inatt. Jag kommer inte svika dig, vila dig så är analysen publicerad på hemsidan innan handeln börjar imorgon.
   Kommer publicera den runt 8 tiden som senast.

   Vänligen

   VV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.